VBNE Praktijkadvies Eikenprocessierups in bos en natuur

16-06-2020 door Jilles van Zinderen

De eikenprocessierups is een gegeven en gaat niet meer weg. Het is vooral een overlastprobleem en geeft een natuurlijk ongemak, alhoewel er ook serieuze gezondheidsrisico’s zijn. Om eigenaren en beheerders van bos, natuur en landschapselementen handvatten te bieden voor de omgang met eikenprocessierups heeft de VBNE een praktijkadvies opgesteld. In deze brochure leest u alles over de juridische aspecten, communicatie en mogelijk beheermaatregelen in bos- en natuurgebieden. Naast het opstellen van een brochure heeft de VBNE ook bijeenkomsten georganiseerd over de omgang met de eikenprocessierups in bos en natuur.

Met diverse juristen mocht ik meewerken aan de totstandkoming van dit praktijkadvies.

DIRECT CONTACT
HAUT Legal & Tax
Hooghiemstraplein 167
3514 AZ Utrecht NL
 
030-2718844
jilles@hautlegal.nl